První zápas - první výhra, lodivod Citizens neskrýval nadšení

01.12.2014 17:34
Citizens ovládli první zápas nové sezóny, když porazili Montanu 5:0. Lépe ovšem začli hosté, Boris Benun měl ze začátku zápasu pár slibných šancí. Do poločasu se ale skóre neměnilo, i když Montana měla 74% držení míče.
 
Ve druhém poločase se však rozložení sil otočilo. Belovo City bylo hned od začátku aktivní. Pět minut po změně stran střídal Dimitura Batcheva Jivko Eshua. Ten byl součástí výborné kombinace, na jejímž konci byl Gozard Russinov, který střelil první gól zápasu. O necelé čtyři minuty později se měnil stav znova, opět skórovali Citizens, konkrétně Tzanko Shaki. Blýskl se zejména Galin Zukanov, který přidal branku v 64. minutě, respektive další v 73. To už bylo pro domácí skvělé, vedli 4:0. Ovšem druhý útočník Belova, Nemesio Dienstmann, také přidal branku na účet Citizens, takže deset minut před koncem bylo skóre 5:0. Tak také zápas dopadl. Kouč Belova City i celý realizační tým se mohli radovat z první výhry v sezóně.
 
,,Výborné. První zápas, první výhra. Důležité 3 body na začátek sezóny, i na posílení sebedůvěry.'', neskrýval radost lodivod TeaPack94. Další ligový zápas čeká Citizens ve čtvrtek 4. prosince. To budou hrát na hřišti Maglizhe, který v prvním kole remizoval s Botevgradem.